Schuld-Bewust

Wij bieden rust.

 

Over Arca-Match

Gestart in 2013, in de loop van deze periode is gebleken dat de vraag naar professionele hulp binnen de financiële en administratieve omstandigheid steeds groter werd.

Onze ervaring is dan ook dat de financiële positie bijna altijd gevolgen heeft voor de emotionele of fysieke toestand van een individu. Of basis is en als gevolg hiervan verandering in de financiële omstandigheden kunnen ontstaan. Toch is de persoonlijke omstandigheid die volgens de wet niet binnen de bewindvoering ter behandeling valt. Wij denken hier anders over.

Kernwaarden zijn voor ons dan ook in eerste instantie dan ook meer gericht op de persoonlijke problematiek dan de schulden. Wij zijn er van overtuigd "als de persoonlijke problematiek niet wordt aangepakt, zal er ook geen oplossing komen in de schulden". De stress en emotionele knel die schulden veroorzaken zijn toch zaken die aandacht verdienen en serieus aangepakt moeten worden.

Wij gaan er dan ook van uit dat als een cliënt beter in zijn vel zit, zullen de zaken beter te behandelen zijn.  Hierin hebben wij onszelf samen met onze cliënten goed ontwikkeld.

Naast deze groei en ontwikkeling hebben wij ons inmiddels als bedrijf op de kaart gezet bij verschillende hulp instanties. 

Erkend door de "Betaalvereniging Nederland" hebben wij de mogelijkheid om zelfs met fraudezaken een bankrekening te openen voor onze cliënten. In een convenant staan wij  garant voor het openen voor uw rekening. 

Wij als Arca-Match zijn trots op onze ontwikkelingen en groei en zullen er dan ook voor zorg dragen dat de ontwikkeling verder groeit. Dit natuurlijk met alle hulp en vertrouwen van een ieder die in onze ethiek gelooft.